Speciale buitenshoots- en buitenseks weerradar afgesloten

Vandaag heb ik de speciale ‘buienradar’ en ‘weersvoorspelling’ voor de komende week van de site gehaald.
Niet omdat het seizoen al helemaal is afgelopen; de zomer duurt nog ruim een maand en het kan zomaar nog zeker een paar maanden geweldig weer zijn om buitenshoots te maken of om buitenseks te hebben.
De reden is simpel: wie dat wil doen, doet het en leest deze site absoluut niet.
Dat weet ik gewoon zeker.
Hier is het dus verloren ruimte en moeite en het laden van de hoofdpagina wordt er alleen maar nog trager door (terwijl die normaal al zo traag is… 😛 ) terwijl niemand er op zit te wachten en er serieus naar kijkt.
Helaas moet ik net als vorig jaar (op mijn vorige site) weer hetzelfde zeggen:
Het fotoseizoen is weer mislukt.
Echt geen mens heeft gereageerd.

Natuurlijk speelt hier ook mee dat ik met deze site nagenoeg GEEN reclame kan maken.
Het is louter toeval als hier bezoekers komen, waar ook nog eens mensen tussen zitten met interesse voor fotoshoots (van welke aard dan ook) of zelfs buitenseks.
Gratis kan ik nergens adverteren en sommige sites zien mijn activiteiten als ‘commercieel’ of in ieder geval ‘bedrijfsmatig’. Onzin natuurlijk maar zodoende kan ik nergens terecht.
En ook door de boycot van Twitter op mijn account(s) kan ik nergens breed laten horen wie ik ben en wat ik wil doen.
Dan blijft het dus toeval als mensen mij (vaak via Google) weten te vinden als ze zoeken op een van de onderwerpen die ik hier publiceer.
Dat had ik eigenlijk wel verwacht.
Ik had al gezegd dat het een kwestie van ‘lange adem’ wordt.
Misschien komen mijn artikelen en activiteiten in het komende jaar eindelijk op gang en gaat het aantal (serieuze) bezoekers ook oplopen.

Dat ik die ‘radar’ heb weggehaald betekent uiteraard niet dat ik niet meer zoek naar dames voor fotoshoots (binnen of buiten) of dames en stellen die hier in mijn omgeving buitenseks willen hebben, waar ik dan foto’s van zou kunnen maken.
Iedereen blijft welkom!
Maar nog steeds GEEN MANNEN ALLEEN.

Zolang mijn tijd nog niet wordt opgeslokt door nieuwe werkzaamheden of andere activiteiten, blijf ik open en beschikbaar voor (nieuwe) vrouwelijke modellen en sexy stellen die zich willen laten fotograferen.

Welke dame durft?

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *