Geen naakte kinderen bij John Hardcastle

De laatste dagen zag ik iets opmerkelijks op deze blogsite.
Er wordt opeens veel gelezen en gekeken. JOEPIE! Ja toch?
Maar er viel me iets op.
In het artikel ‘Vrouwen zijn mooi’ heb ik een aantal foto’s geplaatst van groepen vrouwen, dus meerdere naakte vrouwen bij elkaar. Om de schoonheid nog overweldigender weer te geven.
Deze foto’s werden goed bekeken.
Uiteraard zijn er veel meer mensen (mannen?) die dit mooi vinden.
In mijn tekst geef ik ook aan dat ALLE vrouwen mooi zijn. Op elke leeftijd.
Daarom had ik eigenlijk achteloos ook 1 foto geplaatst, overduidelijk gemaakt op een naturistenterrein, waarop volwassen vrouwen en kinderen staan.
Niets seksueels aan, gewoon naakt.
Ze poseerden bewust omdat ze iets van teksten op hun lichaam hadden geschreven.
De achtergrond van deze foto ken ik natuurlijk niet maar omdat dit naar mijn idee geen seksualiteit uitstraalde en naturisme niet verboden is, dacht ik de foto te kunnen plaatsen.
Deze foto werd echter wel bijzonder vaak bekeken.
En dat zette me aan het denken.

Ik kan nu wel zeggen dat ik hier niets seksueels in zie…
Er bestaan veel meer ‘uitdagender’ opnamen van kindmodellen waarbij ze gekleed zijn (dus legaal!) maar waarin ze poses aannemen die mijns inziens wel seksualiteit (moeten) uitstralen. Wijdbeens bijvoorbeeld en nog allerlei houdingen die ook volwassen (sexy) modellen wel aannemen om uit te dagen.
Daar kan je wat van vinden.
Een groep naturisten met daarbij kinderen is daar helemaal niet mee bezig.
Maar de ‘liefhebber’ ziet een naakt kind en kan zich daarbij van alles voorstellen als die kijkt naar de blote… ‘buik’ van het meisje.
Daar had ik even niet aan gedacht.

Tevens weet ik niet 100% zeker of je naakte kinderen überhaupt mag publiceren.
Ondanks dat ik dit zelf vrij heb gevonden, meen ik me te herinneren dat hier ook restricties aan zitten omdat kinderen beschermd moeten worden tegen ‘zoekers’ met verkeerde motieven.

Al met al denk ik hiermee (onbewust) een fout te hebben gemaakt en ik heb de foto verwijderd.

Mocht ik mensen die het hebben gezien in verwarring hebben gebracht wat mijn bedoelingen waren: neem alsjeblieft contact op!
Hoewel deze site soms diep in gaat op seksualiteit, ook ‘jongeren en seks’, gaat dit artikel simpelweg over de schoonheid van het vrouwelijk lichaam. Wat niet direct seksueel moet zijn. Dat is ook wat veel vrouwen tegenwoordig verkondigen.
Je bent niet meteen een seksobject als je wat van je lichaam laat zien!
Maar dat zijn volwassen vrouwen.
Kinderen mogen en moeten (!) natuurlijk ook opgroeien met een gezond besef dat hun lichaam niet iets is waar ze zich voor moeten schamen en zonder angst en vrees trots zijn op hun naaktheid. Maar daar is het op dit moment nog te vroeg voor… Helaas.

Op deze site zal ik er in ieder geval extra alert op zijn geen twijfel te zaaien en geen afbeeldingen meer plaatsen van naakte kinderen, hoe onschuldig ook bedoeld.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *