Te heet voor seks?

De zomer in Nederland loopt op tot buitenproportionele hoogte!
Over een paar weken gaan ze zeggen dat er nog nooit zo’n hete en droge zomer is gemeten sinds de metingen begonnen in de geschiedenis. Alle records worden gebroken.
Geweldig! Voor wie van warmte en droogte houdt en daar goed tegen kan.
Geweldig voor de zonaanbidders op de eigen Nederlandse stranden.
Geweldig voor alle vakantiegangers die weken lang zonder regenkleding of paraplu op stap kunnen.
Maar… een ramp voor mensen die juist niet goed tegen de warmte kunnen en daar ernstige gezondheidsklachten door kunnen krijgen.
Een ramp voor veel ouderen. Die blijven nu juist angstvallig binnen!
Een ramp voor veel boeren van wie de oogst slechter en slechter wordt en misschien wel geheel verloren gaat dit jaar. Waardoor wij straks van veel producten duurdere import moeten gaan betalen!
Ook een ramp voor de dijken, die te droog worden en veel funderingen van oudere huizen die droog komen te staan en verzwakken.

Maar hoe zit dat nu met seks?

Met die hitte, zowel binnen als buiten, heb ik persoonlijk steeds minder zin om beweeglijke activiteiten te doen. Veel te warm en het put me al snel uit en het zweet gutst van m’n lijf.
Nu ben ik uiteraard geen 20 meer, maar heeft een droge hete zomer ook invloed op seksuele activiteiten? Die kosten namelijk op zich ook best veel energie.
En als je de ‘zin’ verliest en liever lui op je stretcher of in je hangmat ligt… dan zal er mogelijk niet veel meer van komen.

Nee! Seks wordt niet minder bij droge hete zomers. Integendeel!

Iedereen weet toch wel de uitdrukking ‘sex on the beach’?
Zijn ook veel songs over gemaakt.
En wie iets weet over ‘buitenseks’, waar ik ook propaganda voor maak, die weet dat het de liefhebbers om lekker op het strand, in een bos, in het park of in de tuin seks te hebben, niet mooier kan zijn als het zo heet is. Het maakt namelijk ook extra… ‘heet‘!
En dan bedoel ik nu de seksuele betekenis van het woord heet.
De hormonen gaan sneller ‘stromen’ en de zin in seks neemt alleen maar toe!
Natuurlijk mede omdat mensen zich veel luchtiger kleden en op sommige plaatsen ook veel meer naakt begeven. Wat zijn er nu veel geweldig mooie lichamen te zien!
Op nudistenstranden zal het de laatste tijd ook wel behoorlijk vol zijn gelopen!
Wat je voorheen bijna alleen maar in nudistenparadijzen zoals ‘Cap d’Agde’ in Zuid Frankrijk kon beleven, waar het voornamelijk droog en warm is en waar vele nudisten uit heel de wereld komen om te genieten (ook van seks!), dat kan je nu momenteel ook prima in Nederland!
Ons landje is dan misschien te klein dat dit openlijk gedaan zal worden (naakt mag wel natuurlijk op naaktstranden maar seks niet) maar ik weet zeker dat de liefhebbers van buitenseks dit jaar uitermate genieten en er veelvuldig op uit zullen gaan om op de ‘bekende’ plekjes heerlijk seks te hebben.

Hoewel seks dus energie kost en het in de warmte buiten sneller zwaarder zal voelen, compenseert het lustniveau deze beperking en zal het niemand weerhouden lekker met elkaar bezig te zijn. Wel zal misschien het ‘keiharde’ neuken beperkt blijven tot heerlijk met elkaar spelen, orale seks en voorzichtige standjes om het zo lang mogelijk heerlijk vol te houden.
Als er water in de buurt is, dan is verkoeling natuurlijk ook nabij.
Seks in het water wordt dan ook weer vaak gedaan. 🙂

Het is voor mij jammer dat ik helaas nergens meer naar toe kan gaan om het te zien (mensen die op drukkere openbare plekken buitenseks beleven, houden vaak van kijkers) of zelfs met bepaalde mensen mee te beleven.
Maar ik zou daar zelf ook uitermate van kunnen genieten.

Dit jaar zal zeker ook het beste jaar van de buitenseks worden in Nederland!
Ik betwijfel alleen of we dit terug zullen zien in de kranten later… 😉

Hieronder plaats ik nog wat foto’s van buitenseksactiviteiten.
Alles uiteraard vrij op internet gevonden.

Veel seksplezier deze mooie hete zomer!
Ook uiteraard de mensen die het toch liever binnen doen met de airco aan… 😉

Dit bericht is geplaatst in Column, Seksualiteit met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *