Het einde van Twitter… en vele andere (a)sociale media!

Het einde is daar.
De strijd is ten einde. Klaar. Moe. Dood. Verloren. Vernietigd.
‘Big Brother’ was al bij voorbaat de enige mogelijke winnaar en heeft de genadeklap uitgedeeld.
Waar ik eerder al schreef dat communicatie met @Twitter onmogelijk was, hebben ze dan nu mijn verwoede pogingen toch tot ze door te dringen om zeep geholpen.
Na maanden wachten op antwoord kwam deze week het laatste woord van Twitter:

Hello,

Accounts may be permanently suspended for violations of the Twitter Rules (https://twitter.com/rules) or Terms of Service (https://twitter.com/tos). Twitter reserves the right to terminate user accounts without further notice.

This account won’t be restored.

Thank you for your cooperation.

Twitter

Uiteraard had ik dit al wel zien aankomen.
Het enige puntje wat ik nog een beetje positief kan noemen (zo’n 0,00001%) is DAT ze überhaupt nog een keer hebben geantwoord.
Uiteraard hebben ze daarna mijn zogenaamde ‘ticket’ meteen gesloten zodat een laatste antwoord van mij niet meer aankwam.

Dit houdt concreet in dat ik nooit meer onder de naam ‘John Hardcastle’ een Twitter account kan aanmaken.
Misschien kan ik vanaf mijn computer (IP-adres) helemaal geen nieuwe accounts meer aanmaken als ze me op IP-niveau hebben geblokkeerd.
Die macht hebben ze.
Ook al is dit wettelijk absoluut niet correct en zal ik een rechtszaak zeker gaan winnen, leg ik me hier dan toch maar bij neer.
De kosten van een rechtszaak kan ik onmogelijk opbrengen en de kans dat de Twitter-maffia met eigen verhalen komt en eigen dure advocaten is een te groot risico dat ik voor die kosten op zal draaien, ook al zou ik het een ‘beetje’ winnen.
Daarvoor gaat dit allemaal te ver.

Vanaf nu houd ik het gewoon bij deze website en de weinige mogelijke communicatiekanalen die op de Contact-pagina vermeld staan: Tumblr en Telegram.
Zolang dit nog kan want de geluiden zijn sterk dat heel veel andere (a)sociale media toegeven aan de hysterische massa die een einde wil maken aan seksuele vrijheid en gezondheid.
Met het effect van de ‘lange adem’ ben ik inmiddels ook wel bekend en ondanks dat het zo veel langer zal gaan duren weet ik zeker dat de bekendheid van deze site wel gaat toenemen.
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden… 😉

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Column, Persoonlijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *