Opnieuw beginnen

Vanaf vandaag ga ik proberen deze blog weer inhoudelijk te vullen met artikelen over seksualiteit.
Dat heb ik jarenlang gedaan en ik had uit vele tientallen oude artikelen meteen kunnen kiezen om die hier weer opnieuw te plaatsen… Als ik ze niet had weggegooid. 🙁
Zoals ik eerder al aangaf: in het najaar van 2017 voelde ik echt heel erg slecht en dacht dat ik beter helemaal kon stoppen met schrijven over seks.
Ik dacht dat ik een eerder in mijn leven opgelopen trauma rond voor mij verschrikkelijke misverstanden opnieuw zou gaan beleven.
En dat vond ik het allemaal niet waard.
Maar nu ik weer beter voel en er zo veel nieuws in de media verschijnt door de acties #metoo en nu ook #timesup, met steeds meer seksuele misstanden die openbaar worden gemaakt; nu voel ik eigenlijk nog meer gemotiveerd dan ooit om er over te blijven schrijven. Uit mijn eigen ervaringen en in de hoop dat het ooit eindelijk wordt begrepen wat het betekent: ‘gezonde seks’.

Zoals ik al aangaf: alle tientallen artikelen uit mijn laatste blog heb ik zonder nadenken geheel verwijderd.
Uit een periode daarvoor heb ik nog wel wat geschreven artikelen bewaard en af en toe had ik aparte documenten gemaakt en opgeslagen voordat ik ze in de blog publiceerde.
Daarom ga ik vanaf vandaag beginnen met enkele van die oude documenten, afgewisseld met nieuwe artikelen die regelmatig geïnspireerd zullen zijn door nieuws in de media.

Langzaam aan wordt deze blog dan weer gevuld en ik hoop dat er dan langzaam aan ook weer wat nieuwe lezers en volgers gaan komen. 🙂

John

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Seksualiteit met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *